Erik Ten Hag’dan Çarpıcı Açıklamalar!

Galatasaray, Şampiyon Ligi A Grubu 5. hafta maçında 29 Kasım Çarşamba günü Manchester United’ı konuk edecek. Bu karşılaşmadan alınacak sonuç, sarı-kırmızılıların Avrupa rotasını belirleyecek.

İki takımın Manchester’da oynadığı karşılaşmadan 3-2’lik skorla galip ayrılan taraf Galatasaray olmuştu. Aslan’a galibiyeti getiren goller, Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Icardi’den gelmişti.

Bayern Münih’in 12 puanla zirvede yer aldığı grupta 5. hafta müsabakaları öncesinde 4’er puanlı iki takımdan Kopenhag ikinci, Cimbom ise averajla üçüncü sırada bulunuyor. Manchester United ise 3 puanla grupta son sırada yer alıyor. Kritik karşılaşma öncesi İngiliz devinin teknik patronu Erik Ten Hag, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Kulübün resmi sitesine konuşan Hollandalı teknik adam, deplasmanda art arda oynayacakları Everton, Galatasaray ve Newcastle United maçları öncesinde takımın doğru yönde ilerlediğini ve güven inşa ettiğini belirtti.

“KARNEMİZ ÇOK İYİ”

Premier League’de son 5 maçta aldığı 4 galibiyetle yükselişe geçen Manchester United’ın deplasmanda oynayacağı 3 karşılaşmayı değerlendiren 53 yaşındaki çalıştırıcı, “Sezona zorlu bir başlangıç gerçekleştirdik ancak rakiplerle arayı kapatıyoruz. Premier League’de herkes puan kaybediyor. Şu ana kadar dış sahadaki karnemiz çok iyi. İyi bir ruh halindeyiz ve doğru yönde ilerliyoruz. Aralık ayındaki yoğun fikstür öncesi özgüven kazandığımızı düşünüyorum” dedi.

“UYUM YAKALAMAMIZA ENGEL OLDU”

Kadroda çok fazla değişikliğe gitmek zorunda kaldıklarına dikkat çeken Ten Hag, “En zorlandığımız şey bir arada oynamak ve bir rutin yakalamak oldu. Her maçta, çeşitli sebeplerden ötürü çok fazla değişikliğe gitmek zorunda kaldık. Bu da bir uyum yakalamamıza engel oldu.” değerlendirmesini yaptı.

Manchester United 12 haftası geride kalan Premier League’de Manchester United, topladığı 21 puanla Aston Villa’nın ardından altıncı sırada bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir