SERCAN KISMET- Ege ve Akdeniz mutfağı

Moya Bodrum Brasserie, Ege ve Akdeniz mutfağının mükemmel lezzetlerini sunmak için kapılarını Bodrum’da açtı. Yerin, damıtılmış tatlara sahip yemek menüsünde mezeler, deniz mahsulleri, et, balık, makarna ve pizza çeşitleri bulunuyor. Yörenin taze ve organik eserlerini kullanmayı tercih eden yerin, bütün et çeşitleri ise Çine’den getirtiliyor.
Dünya Makarna Günü’ne özel

Bayrampaşa’daki Wish More Hotel İstanbul’da yer alan Blend365 Cafe, 25 Ekim Dünya Makarna Günü münasebetiyle 24 Ekim haftası boyunca menüsündeki tüm makarnaları yüzde 20 indirimle sunacak. Ayrıyeten maharetli şeflerin hazırladığı Güney İtalya esintisi taşıyan Orecchiette Ragu, sırf bu haftaya özel olarak menüde yer alacak.
Kış menüsü

Galataport İstanbul’da hizmet veren Kitten, konuklarını kış menüsüne eklenen güzel seçeneklerini deneyimlemeye davet ediyor. Açıldığı günden bu yana popülerliğini koruyan yer, keyifli DJ performansı eşliğinde sunduğu çağdaş dünya reçetelerini, klâsik Türk mutfağıyla harmanlayarak enfes lezzetlere imza atmaya devam ediyor.

Özel tatlar

Crowne Plaza Florya’nın denize hakim lobi ve teras katı bulunan Atrox, Türk ve dünya mutfağının seçkin tatlarını misafirleyle buluşturuyor. Yerde, mevsimsel olarak menüye eklenen özel tatlar konukların beğenisine sunuluyor.

Birinci yılını kutluyor

Üsküdar’da konumlanan Address Hotel Istanbul, konuklarına ayrıcalıklı tecrübeler yaşatarak birçok muvaffakiyete ve keyifli anlara imza attığı birinci yılını kutluyor. Otel, güçlü gastronomisi ve şahsa özel hizmetleriyle konuklarına hizmet vermeye devam ediyor.